Art Clock

 

Ημερολόγιο

April 2024
S M T W T F S
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30

Πρόγραμμα e-learning του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ? ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ενημερώνουμε τους μαθητές μας ή και άλλους μαθητές του Δήμου Κρωπίας, που ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο Πανεπιστήμιο Πειραιά για τη Πιστοποίησή τους στο Πρόγραμμα e-learning του τμήματος οικονομικής επιστήμης, ότι ήδη ξεκίνησε η διαδικασία εγγραφής και γίνεται από τους ίδιους τους ενδιαφερόμενους σύμφωνα με τις συνημμένες ακόλουθες οδηγίες εγγραφής.

 

Στην περίπτωση που επιθυμείτε κάποια βοήθεια, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε.

 

 

Επεξηγήσεις ? σημειώσεις ? εγγραφήγια το Πρόγραμμα e-learning του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

 Αγαπητοί μαθητές του 1ου ΕΣΠΕΡΙΝΟΥ ΕΠΑΛ ΚΟΡΩΠΙΟΥ .

Σας παραθέτουμε με κάθε λεπτομέρεια τη διαδικασία εγγραφής στο πρόγραμμα e-learningτου Τμήματος οικονομικής επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς.

 

Οδηγίες Εγγραφής:

ΒΗΜΑ 1ο:

Επιλέγουμε το σύνδεσμο:

elearning.ec.unipi.gr/elearning/knowledge-market

ΒΗΜΑ 2ο:

Από τα μαθήματα που αναγράφονται κάνουμε κλικ πάνω στην "επιλογή μαθήματος" κάτω από το τίτλο:

"Η ΨΥΧΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥ ΣΥΓΧΡΟΝΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ "

ΒΗΜΑ 3ο:

Στη δεξιά πλευρά της οθόνης εμφανίζεται η επιλογή του μαθήματος και επιλέγουμε

κατευθείαν την επιλογή "Ολοκλήρωση της αίτησης"

 

 

 

ΒΗΜΑ 4ο:

Συμπληρώνουμε τα προσωπικά μας στοιχεία. Αφού τα συμπληρώσουμε επιλέγουμε τις λέξεις "συνέχεια" και "κατάθεση αίτησης"

Εδώ ολοκληρώνεται η διαδικασία.

 

Σημαντική σημείωση :

 

Όταν κάποιος επιλέξει το μάθημα (κάνει κλικ) θα δει τις πληροφορίες και πάνω πάνω αναφέρει ότι για φοιτητές είναι 60 ?. Αυτό το ποσό σας αφορά, οποιαδήποτε τιμή πάνω από 60 ευρώ μη τη λάβετε υπόψη σας. Τα στοιχεία των συμμετεχόντων έχουν κρατηθεί και κατόπιν της ολοκλήρωσης της αίτησης, θα λάβουν και με emailτην ενημέρωση του ποσού πληρωμής 60 ? .

Σημειώστε δε ότι ο Ν.3839/2010 αναγνωρίζει την πιστοποιημένη επιμόρφωση που παρέχεται από προγράμματα εξ αποστάσεως εκπαίδευσης που έχουν πιστοποιηθεί με διαδικασία αξιολόγησης. Το πρόγραμμά μας εμπίπτει στη παραπάνω κατηγορία και παρέχει πιστοποίηση του Πανεπιστημίου Πειραιώς ανά μάθημα παρακολούθησης η οποία αναγνωρίζεται σε οποιαδήποτε διαδικασία αξιολόγησης (τόσο στο δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα).

 

Η εισηγήτρια των σεμιναρίων και υπεύθυνη του μαθήματος Μαρία Δήμου θα διορθώνει τα γραπτά αξιολογώντας τη συνολική συμμετοχή στο μάθημα και την εργασία που θα ζητηθεί στο τέλος και το Πανεπιστήμιο Πειραιώς κατόπιν έγκρισης του βαθμού και της απόδοσης, θα στείλει τη Πιστοποίηση του καθενός ταχυδρομικώς τη τρίτη βδομάδα του Ιουνίου. Θα σας σταλεί ένας κωδικός μετά την εγγραφή σας και θα έχετε πρόσβαση σε ότι σημειώσεις υπάρξουν στο on-lineμάθημα. Η γραμματεία του Πανεπιστημίου θα σας κρατά με emailενήμερους για κάθε στάδιο της διαδικασίας.

 

Η τελευταία προθεσμία εγγραφής και πληρωμής είναι εως τις 20 Μαρτίου 2013.

 

Βρειτε μας στο Facebook

Σύνδεσμοι